Tjenester
Kampklar
Vi er kampklare, og gleder oss til å ta imot nye prosjekter. Kontakt oss for å starte på ditt i dag, enten det er Blogg, Nettbutikk, Mobil app eller en annen applikasjon!
Vi er med deg!
Vi er med deg hele veien, og står klare til å hjelpe etter lansering. Ønsker du oppdateringer, eller har generelle spørsmål rundt hvordan du benytter din nettside eller applikasjon er vi din digitale rådgiver!
Er du redd for å feile?
Ikke fortvil, våre løsninger er alltid enkle å bruke. Vi gjør vårt beste for å gjøre deg komfortabel med ditt produkt, vi passer på at du står sterkt etter lansering.
Mobil applikasjon
Vi utvikler Android og iOS apper, og har spesialisert oss på hybrid løsninger som lar oss levere til begge platformer med et produkt. Vi kutter tid og kostnader, med ny teknologi!
Nettside
Ønsker du en nettside for til bedrift, som fronter dine tjenester? Rørlegger, advokat eller annet, hjelper vi deg i gang! En profesjonell og moderne nettside, gir deg et godt fotfeste på nettet.
Programvare
Ved å benytte hybride løsninger basert på lik teknologi som mobil applikasjoner, kan vi levere programvare til Mac, Windows og Linux. Chatte applikasjon, databehandling eller annet.
Nettbutikk
Vi leverer nettbutikker basert på WooCommerce, som ifølge dem selv kjører på 28% av verden nettbutikker. Dette er en løsning som kjører på WordPress, som gjør det enkelt å drifte din nettbutikk.
Spillmotor
Vi kan levere 3D løsninger som kan utfylle flere krav, et VR besøk i et nytt byggverk som skal reises eller en enklere måte å håndtere data på? Vi kan lage 3D løsninger som vekker oppmerksomhet!
Artificial Intellegence
Vi har god erfaring innen Microsoft og Google sine AI løsninger, og kan levere produkter basert på ulike teknologier. En app som kan beskrive omgivelser, til en virtuell assistent som hjelper dine kunder på Facebook Messenger.